Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Chtěl prodat ukradené auto, ale bez úspěchu

ZLÍNSKO: Ukradl z něj aspoň pivní sud.  

Včera odpoledne přijali zlínští policisté od čtyřicetileté ženy ze Zlína oznámení o odcizení jejího auta a zároveň o jeho vrácení úplně cizími lidmi. Z auta zmizel třicetilitrový pivní sud. Případ policisté prověřují jako přečin krádež s dvouletou trestní sazbou. Pátrají nejen po pachateli krádeže, ale i po lidech, kteří auto majitelce vrátili.

Žena odjela s vozem značky Daewoo na nákup k prvnímu segmentu na Jižních Svazích. Zaparkovala a zapomněla auto zamknout, klíče zůstaly v zapalování. Po návratu z nákupu nenašla svoje auto na místě, kde zastavila, proto zavolala policisty. Případ měl však zajímavý vývoj. U manžela okradené ženy v tu dobu zazvonili muž a žena kolem třiceti let. Řekli mu, že za chvíli přivezou vrátit auto jeho ženy, které ukradl neznámý mladík a chtěl jim ho prodat za čtyři tisíce korun. Oni prý nákup vozu odmítli, v autě našli adresu majitelky a rozhodli se vozidlo vrátit. Oznamovatelka po prohlídce vozu zjistila, že ze zavazadlového prostoru zmizel prázdný nerezový třicetilitrový pivní sud, který měla půjčený. Celkově zloděj způsobil pětitisícovou škodu.

Žádáme muže a ženu, kteří odcizené vozidlo značky Daewoo Nexia stříbrné barvy vrátili jeho majitelce, aby se dostavili na Obvodní oddělení Policie České republiky ve Zlíně nebo zavolali na telefonní číslo 974 666 666 nebo 974 666 651 a pomohli policistům s ustanovením pachatele krádeže. 

 

 

31. prosince 2015, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem