Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Chodil se uspokojovat na železnici

PŘEROVSKO - Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za který mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody. 

Na základě pečlivé práce a vyhodnocení získaných důkazů policistů z prvního přerovského oddělení mohli včera policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování sdělit 39letému muži, přechodně bydlícím v Přerově, podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, kterého se dopustil ve čtyřech případech a dle trestního zákoníku mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Od konce října jsme pátrali, i prostřednictvím médií, po muži, který se uspokojoval před dvěma dívkami ve vlaku jedoucím z Přerova do Olomouce a zanechal toho až poté, co ho jedna z dívek začala natáčet na video. Podezřelý se ale nedopustil pouze tohoto případu. Zvláštním způsobem ho zřejmě přitahovala železnice, protože další dívku dostal do rozpaků, když stál na chodbě stojícího vlaku u okna. Poškozenou, která v té době seděla na lavičce na nástupišti, sledoval oknem a přitom onanoval. O několik dní později procházela starší žena po schodišti 2. nástupiště v železniční stanici Přerov a všimla si zde muže, který stál na schodech a držel v ruce svůj obnažený pohlavní orgán. Ve stejný den ještě vystrašil dvě dívky, které cestovaly vlakem do Přerova a stejně jako v ostatních případech je bedlivě sledoval a přitom se uspokojoval. Zanechal toho, až se na něho jedna z dívek podívala. Nestalo se, že by na některou z poškozených chytal nebo usiloval o fyzický kontakt, ani nenavazoval rozhovor.

por. Mgr. Miluše Zajícová
20. ledna 2023

vytisknout  e-mailem