Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Chodec zemřel

Bruntálsko - výzva pro svědky dopravní nehody 

Dne 03.12.2013 kolem 22. hodiny na silnici číslo I/45 mezi obcemi Bruntál a Nové Heřmínovy, ve směru od obce Bruntál, řídil osobní motorové vozidlo Škoda Fabia 21letý muž, který na přímém úseku srazil 72letého chodce. Muž po střetu zůstal ležet u pravého okraje komunikace. Následkem střetu utrpěl poranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. V době vyšetřování dopravní nehody byla provedena dopravní uzávěra až do 01. hodiny následujícího dne. Řidič vozidla byl podroben odbornému měření ke zjištění alkoholu v dechu s negativním výsledkem. U zemřelého chodce byla nařízena soudní pitva.
 
V souvislosti s prověřováním této tragické dopravní nehody žádáme případné svědky, kteří se nacházeli v danou dobu na místě střetu, či projížděli okolo chodce, který měl jít ze směru od obce Nové Heřmínovy na Bruntál, aby se ozvali na přímou telefonní linku vyšetřovatele (por. Mgr. Marcel Bala) číslo 974 731 337, v případě možného dovolání se do hlasové schránky zanechali na sebe telefonní kontakt. Svědci také mohou volat na linku 158 či dostavit se osobně na nejbližší oddělení policie. 
 
 
 
 
místo smrtelné dopravní nehody s chodcem ze dne 03.12.2013     03.12.2013 smrtelná dopravní nehoda s chodcem
 
Foto: Tragická dopravní nehoda s chodcem ze dne 03.12.2013 - místo dopravní nehody (ve směru od obce Bruntál na Nové Heřmínovy) a vozidlo Škoda Fabia po střetu s chodcem
 
 
 
vrchní asistent pprap. Bc. Pavla Welnová
 
05.12.2013

vytisknout  e-mailem