Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Chodec napadl řidiče

Nový Jičín - Nazlobený chodec udeřil řidiče do obličeje a další zprávy. 

 

Příborští policisté prověřují okolnosti fyzického napadení 56letého řidiče 32letým chodcem. Útočník v měsíci červnu, v Příboře, přesně mířenými údery pěstí do obličeje přes stažené okénko a následně přivřením do dveří vozidla způsobil poškozenému pohmoždění lebky a sluchu.
Policisté zahájili prověřování celé události s podezřením ze spáchání přečinu ublížení na zdraví podle § 146/1 tr. zákoníku.

 

Stalo se ...


Opilý řidič zapříčinil dopravní nehodu a z místa odjel

V neděli 18. července v obci Trojanovice řídil 40letý muž své osobní vozidlo s takřka se třemi promili alkoholu.  Při vjíždění na hlavní silnici nedal přednost a ohrozil druhého řidiče, který ve snaze zabránit střetu havaroval do silničního příkopu.  Opilý řidič z místa nehody odjel. 
Policisté muže zadrželi a opakovanou dechovou zkouškou u něj zjistili požití alkoholu.
Nyní  ve věci provádějí prověřování celé události s podezřením na spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Ke zranění osob nedošlo. Předběžná škoda na vozidle je v řádech desítek tisíc korun. 

 

Dopravní nehoda

V sobotních ranních hodinách, 17.července,  na silnici III. třídy v obci Petřvald, zakončili společnou jízdu na jednom malém motocyklu, dopravní nehodou tři mladí muži ve věku 20-23 let. Řidič utrpěl těžké zranění a jeho dva spolujezdci lehká.
Novojičínští dopravní policisté prověřují okolnosti celé události.


Dopravní nehodovost za víkend na Novojičínsku

Policisté vyjížděli k deseti dopravním nehodám.  Jeden z účastníků dopravní nehody utrpěl těžké zranění a další dva lehké. Celková škoda v souvislosti s dopravními nehodami je vyčíslena předběžně na 500 tisíc korun.  

 

vytisknout  e-mailem