Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Chcete se stát policistou/policistkou?

RAKOVNICKO – V září se bude konat každé úterý dopoledne hodinka pro zájemce o práci ve služebním poměru. 

Za účelem náboru do řad rakovnické policie se bude konat každé úterý v měsíci září, v čase mezi 10. a 11. hodinou, takzvaná „hodinka“ pro ty, které zajímá práce u Policie ČR a rádi by se stali jedním z nás.

V případě zájmu se můžete kdykoliv přihlásit na recepci rakovnického obvodního oddělení, na adrese Husovo náměstí 116, Rakovník nebo telefonicky kontaktovat pracovnici personálního oddělení na čísle 974 880 400, popřípadě e-mailem: ra.nabor@pcr.cz.

Policisté se vám budou věnovat a zodpoví všem veškeré dotazy k činnosti policie či k přijímacímu řízení do služebního poměru.

Práce u Policie ČR je zajímavá a nabízí uplatnění u pořádkové nebo dopravní policie.

Pokud uvažujete o práci u policie, podívejte se na tyto webové stránky https://www.policie.cz/clanek/stale-prijimame-nove-uchazece-do-rad-stredoceske-policie-rozcestnik.aspx, kde se dozvíte vše o náboru, jaké jsou požadavky pro přijetí a co vše nabízíme. Ještě lépe přijďte osobně a my vám zodpovíme veškeré dotazy. Nesmíme opomenout zmínit informaci, že Krajské ředitelství policie Středočeského kraje nabízí nově nastupujícím policistům náborový příspěvek ve výši 150 tisíc korun.

Neváhejte a přijďte se podívat a popovídat si s našimi policisty. Naše práce vás může natolik zaujmout, že třeba právě Vy se rozhodnete rozšířit naše řady. 


por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Rakovník
3. září 2021

vytisknout  e-mailem