Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Charitatvivní turnaj v malé kopané a Den s PČR v Karolince

VSETÍNSKO: Při 3. ročníku turnaje "O valašský maják" se prezentovala nejen Policie ČR. 

První červnový den se v Karolince uskutečnil třetí ročník charitativního turnaje v malé kopané „O valašský maják“. Výtěžek turnaje bude věnován pozůstalým rodinám příslušníků integrovaného záchranného systému. Při akci se ve velkém rozsahu prezentovala svou technikou i Policie České republiky.

Už třetí ročník charitativního turnaje v malé kopané „O valašský maják“ se uskutečnil první červnový den ve sportovním areálu Horebečví v Karolince. Startovalo celkem devět družstev. Nejenom tým příslušníků 7. mechanizované brigády Armády České republiky přišel podpořit i ministr obrany pan Mgr. Lubomír Metnar. Právě mužstvo vojáků turnaj vyhrálo. Na druhém místě se umístil tým pod záštitou místních podnikatelů a bronzový skončil výběr policistů okresu Vsetín.

Kromě turnaje proběhla v areálu prezentace techniky jednotlivých složek IZS. Přidali se i příslušníci Celní správy České republiky. Velkým lákadlem se stal vrtulník Letecké služby PČR. Skvělý zážitek měly nejenom děti z ukázek práce a výcviku policejních psů a koní. Své diváky přilákala i simulace zákroku složek IZS při dopravní nehodě.

Návštěvníci se mohli až do večerních hodin zaposlouchat do hudební produkce DJ Dalis a rockové kapely Tak zatruP.

Na přípravě této charitativní akce se podíleli zástupci města Karolinka, pracovníci Krajského ředitelství policie Zlínského kraje Územního odboru Vsetín, Nezávislý odborový svaz Policie ČR a Armáda ČR.

Výtěžek, který dosáhl třiceti tisíc korun, bude věnován pozůstalým rodinám příslušníků složek IZS.

Děkujeme všem, kteří využili slunečného počasí, přišli a přispěli na dobrou věc. Další ročník turnaje se již připravuje a den konání je stanoven na 6. června 2020.

12. června 2019, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Zahájení 1

Zahájení 1 

Detailní náhled

Zahájení 2

Zahájení 2 

Detailní náhled

Simulace dopravní nehody

Simulace dopravní nehody 

Detailní náhled

Simulace dopravní nehody 2

Simulace dopravní nehody 2 

Detailní náhled

Vítězné družstvo

Vítězné družstvo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem