Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Čelní střet u Zlína si vyžádal čtyři zraněné

ZLÍNSKO: Škoda na vozidlech je předběžně tři sta tisíc korun. 

Dnes v 6.45 hodin se čelně střetla dodávka s osobním vozidlem na silnici mezi Zlínem – Malenovicemi a Zlínem – Salaší. V obou vozidlech jely dvě osoby, všechny čtyři převezli záchranáři do nemocnice. Rozsah jejich zranění zjišťujeme. Škoda na vozidlech je předběžně vyčíslena na tři sta tisíc korun.

Čtyřiatřicetiletý řidič dodávky značky Ford jel ve směru od Zlína - Malenovic, při jízdě předjížděl autobus. Při zařazování zpět do svého jízdního pruhu v zatáčce zřejmě nezvládl řízení, dostal smyk a přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Volkswagen, které řídil čtyřiačtyřicetiletý muž. Dechové zkoušky i zkoušky na přítomnost drog byly u obou řidičů negativní. V obou vozidlech cestovali dva muži, všechny čtyři odvezli záchranáři do nemocnice s prozatím nezjištěným rozsahem zranění. V autobuse nebyl nikdo zraněn.

Silnice, kde došlo k dopravní nehodě, byla po dobu prověřování této dopravní nehody uzavřena, dopravu řídili policisté a odkláněli vozidla na objízdné trasy.

Veškeré okolnosti, které s nehodou souvisí, prověřují dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty, kteří na místě dopravní nehody používají k její přesné dokumentaci 3D scanner.

27. ledna 2022, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

Malenovice

Malenovice 

Detailní náhled

Malenovice 2

Malenovice 2 

Detailní náhled

Malenovice 3

Malenovice 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem