Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Čelní střet dvou aut skončil tragicky. Zemřel jeden z řidičů.

PŘÍBRAM - Řidiči osobního vozu se údajně zamlžilo čelní sklo a vjel do protisměru. V nemocnici následně podlehl svým vážným zraněním. 

Tragicky skončila dopravní nehoda, ke které vyjížděli policisté a další složky IZS poté, co byla oznámena ve čtvrtek, krátce před šestou hodinou ráno, na linku tísňového volání 158.

Nehoda se stala na silnici I/4, kde se střetla dodávka a osobní vůz. Podle sdělení řidiče osobního vozu se mu mělo zamlžit přední sklo a údajně následkem toho vjel do protisměru. Tam v tu dobu projížděla dodávka, se kterou se řidič osobního vozu čelně srazil. 

Řidiče osobního vozu (1947) transportovali zdravotníci do nemocnice s těžkým zraněním, řidič dodávky (1989), jakož i jeho spolujezdec (1949) utrpěli zranění lehká.

Nehoda měla ale fatální následky. Řidič osobního vozu, který při nehodě utrpěl těžké zranění, krátce po poledni v nemocnici zemřel. Nehodu prověřují kriminalisté z příbramska, kteří budou zjišťovat, do jaké míry nehodu zavinili její jednotliví účastníci. Současně také budou zjišťovat  prostřednictvím zadané pitvy zjišťovat příčinu úmrtí řidiče, který čelní střet s dodávkou nepřežil. 


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
10. března 2023

vytisknout  e-mailem