Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Čeká nás rizikové utkání

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Na sobotní utkání dohlédne více než stovka policistů. 

V sobotu 30. dubna ve čtyři hodiny odpoledne začne na fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti utkání mezi týmy 1. FC Slovácko Uherské Hradiště a FC Baník Ostrava. V souvislosti s tímto zápasem, který jsme vyhodnotili jako rizikový, připravujeme adekvátní bezpečnostní opatření. Abychom zamezili případnému protiprávnímu jednání problémových fanoušků, budeme dohlížet na veřejný pořádek v okolí stadionu, ale i v ulicích města. Budeme monitorovat jak samotný příjezd a přesun fanoušků na fotbalový stadion, tak i jejich odjezd.

Do bezpečnostního opatření bude nasazena více jak stovka policistů z řad pořádkové a dopravní policie, psovodi, jízdní policie, kriminalisté i členové antikonfliktního týmu. Nápomocni nám budou i strážníci Městské policie Uherské Hradiště a pracovníci bezpečnostní agentury a pořadatelské služby.

Dopravní policisté se zaměří na bezpečnost a plynulost silničního provozu. Tímto žádáme všechny návštěvníky uvedeného utkání, kteří do místa jeho konání přijedou auty, aby s nimi parkovali na místech k tomu určených a respektovali dopravní značení.

Zároveň důrazně připomínáme, že nosit na stadion jakoukoliv pyrotechniku, je zakázáno!

28. dubna 2022, por. Bc. Milena Šabatová

vytisknout  e-mailem