Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Bytové domy byly terčem pachatele

BEROUNSKO – Nevšimli jste si někoho podezřelého? 

Berounští policisté se zabývají případem vloupání do sedmi bytových domů v ulici Hostímská v Berouně, kde neznámý pachatel způsobil škodu převážně na poškození vypáčením vchodových dveří. 

Dosavadním šetřením policisté zjistili, že dosud nezjištěný pachatel se vloupal z 22. na 23. září, pravděpodobně v nočních hodinách, do objektů stejným způsobem, kdy vždy vypáčil dveře, až na výjimku u jednoho domu, kde se mu to nepodařilo, poté se dostal do společných prostor, kde se volně pohyboval a pouze v jednom domě odcizil motorkářskou přilbu a dva kusy nářadí.

Tímto jednáním byla způsobena škoda na poškozených vstupních dveří ve výši 60 tisíc korun, na odcizených věcech okolo 4 tisíc.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání dvou trestných činů, a to krádeže a poškození cizí věci, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

V této souvislosti žádáme občany o pomoc při objasnění případu. Pokud byste nám mohli poskytnout jakoukoli informaci vedoucí k dopadení pachatele, obraťte se, prosím, na berounské policejní oddělení osobně či na telefonním čísle 974 872 700. Využít můžete také bezplatnou telefonní linku 158.

Děkujeme předem za spolupráci.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
29. září 2021

vytisknout  e-mailem