Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Byli jste svědkem incidentu

KLADENSKO – Kontaktujte Policii ČR. 

V sobotu 24. července 2021 přijal operační důstojník na tísňovou linku 158 oznámení, že v Kladně v ulici ČSA, poblíž Oblastní nemocnice Kladno, došlo k napadení ženy.

Na místo incidentu vyjela ihned policejní hlídka, která zjistila, že v době od 22:15 do 22:20 hodin došlo nejprve ke slovnímu a následně fyzickému napadení třiačtyřicetileté ženy z Kladna. Poškozená byla úmyslně shozena na zem ženou tmavé pleti, kde jí útočnice opakovaně bila do hlavy a trupu. Vzhledem k tomu, že k incidentu došlo u kladenské nemocnice a v uvedenou dobu projížděla okolo sanitka, poskytli záchranáři napadené první pomoc a doprovodili ji na urgentní příjem nemocničního zařízení.

Policejním šetřením se podařilo posléze zjistit totožnost podezřelé. Jedná se o šestatřicetiletou ženu z Kladna, která byla venku se svým devětadvacetiletým přítelem, šestnáctiletou dívkou a nezletilým dítětem.

Událost je prošetřována jako přečin výtržnictví a podezřelé ženě hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Jelikož se rozcházejí výpovědi všech zúčastněných, přivítala by vyšetřovatelka případu, svědectví dalších osob, které by svými poznatky mohly přispět k řádnému objasnění situace.

Jakékoliv informace vztahující se k tomuto případu je možné sdělit osobně na Obvodní oddělení Kladno – město, nebo policisty kontaktovat na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě svědci mohou využít k oznámení i tísňovou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
29. července 2021

vytisknout  e-mailem