Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Byl někdo svědkem této nehody? Přihlaste se.

NÁCHODSKO - Vůz, který skončil ve škarpě, mělo vytlačit auto s přívěsným vozíkem. 

Policisté hledají svědky dopravní nehody, k níž došlo v posledním prázdninovém víkendu na Náchodsku. V sobotu 29.08.2020 v ranních hodinách okolo 08:10 hodiny došlo na silnici III. třídy č. 30815 v km 13,563 mezi obcemi Josefov a Jasennou k dopravní nehodě, po níž skončil řidič vozu se svým dopravním prostředkem značky Ford Focus ve škarpě obrácený střechou dolů.

Podle prozatímního zjištění policistů, vyšetřujících dopravní nehodu, měl být poškozený z komunikace vytlačen terénním vozidlem typu Mitsubishi Pajero nebo Suzuki Samurai (nemusí se jednat o tuto značku), třídvéřového typu. Vozidlo mělo být zelené barvy, vpředu mělo mítvpřipevněný velký ochranný rám černé barvy, zatmavená zadní okna, velké terénní pneumatiky. Dále měl mít tento vůz připojený dvouosý vlek stříbrné barvy, na kterém měly být naloženy kovové stavební podpěry, nazývané stavební kozy.

Pro důkladné vyšetření příčiny i veškerých okolností nehody, včetně prošetření nehodového děje, policisté žádají případné svědky či druhého účastníka nehody o přihlášení a podání vysvětlení o průběhu nehody. Své informace volejte na linku 158, nebo přímo policistům na dopravní inspektorát v Náchodě, na telefon 974 534 254, služba dopravních nehod.

kpt. Mgr. Eva Prachařová
10. 9. 2020, 14:15 hodin

Odkazy do noveho okna

DN mezi obcemi Josefov a Jasenná - hledáme svědky

DN mezi obcemi Josefov a Jasenná - hledá... 

Detailní náhled

DN mezi obcemi Josefov a Jasenná - hledáme svědky

DN mezi obcemi Josefov a Jasenná - hledá... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem