Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Bourali a ujelli

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají osádku stříbrného bavoráku. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • V sobotu 18. května 2019 odpoledne došlo na travnaté ploše parkoviště před Bukovanským mlýnem k poškození vozidla. Neznámý řidič svým vozidlem narazil do stojícího vozidla Škoda Octavia. Po nehodě poté odjel z parkoviště pryč, aniž by danou situaci nějak řešil. Policisté vytěžením kamerového záznamu zjistili, že v předmětné době se na místě pohybovalo vozidlo BMW (viz přiložené fotografie), jehož osádku tvořil mladý muž a žena. Ti by mohli k události policistům podat důležité informace.
  • V pátek 24. května 2019 v době od 13:00 do 16:20 hodin došlo v Čejkovicích v ulici Okružní k dopravní nehodě. Poblíž rodinného domu č. 848 jel dosud nezjištěný řidič pravděpodobně zemědělského stroje žluté barvy směrem k vinohradům. Přitom nedodržel dostatečný boční odstup od zaparkovaného vozidla Ford Transit, které poškodil. Neznámý řidič, aniž by tuto záležitost nějak řešil, z místa odjel.

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k neznámým řidičům nebo jejich vozidlům. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 28. 5. 2019

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem