Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Bourala dvě auta a poškodila třetí

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

V úterý 15. října 2019 přibližně v 06:55 hodin došlo na silnici č. I/54 v km mezi obcemi Archlebov a Žarošice k bočnímu střetu dvou vozidel. Řidič blíže nezjištěného nákladního vozidla s návěsem jel směrem na Kyjov. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou se bočně střetl s protijedoucím nákladním vozidlem České pošty. Po střetu těchto dvou vozidel došlo odlétnutím ulomeného zrcátka k poškození třetího jedoucího vozidla Škoda Octavia. Obě nákladní vozidla z místa odjela, aniž by řidiči vzájemný střet nějak řešili. 

V sobotu 12. října 2019 v 21:05 hodin došlo v Hodoníně v ulici Očovská poblíž domu č. 3 k poškození zaparkovaného vozidla. Do toho měl najet neznámý cyklista, který se jel v e skupince asi čtyř dalších cyklistů, a zřejmě se nevěnoval řízení. Na jízdním kole havaroval a poškodil zaparkované vozidlo Citroen. Cyklista následně z místa dopravní nehody odjel. 

Policisté hledají případné svědky, kteří události mohli vidět a poskytli by informace k neznámým řidičům nebo jejich vozidlům. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 20. 10. 2019
  

vytisknout  e-mailem