Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Boural a poškodil dvě auta a plot

MOST - Řidič byl pod vlivem alkoholu a z místa odjel, policisté ho vypátrali; Drogu poskytovala v Mostě; Kočárek jako úkryt lupu. 

Kočárek ženě sloužil jako skrýš na lup
Pro přečin krádeže obvinil vyšetřovatel mostecké policie 25letou ženu z Mostu. Ta  měla v osmi případech krást v mosteckých supermarketech. Do obchodů přišla vždy s dětským kočárkem, v jehož útrobách ukryla různé zboží. Zájem měla o boty, lego, ložní soupravu, drogistické zboží a další věci. Při odchodu z prodejen ji vždy zadrželi pracovníci ostrahy a předali policii. Zboží za více jak deset tisíc korun bylo vráceno poškozeným. Naposledy měla krást v jedné drogerii v Mostě, když si do tašky uschovala přes 20 kusů zubních kartáčků v hodnotě 2 660 korun. Kartáčky údajně prodala neznámé osobě. Celkem  měla obviněná Mostečanka odcizit věci za 14 800 korun. Policie obviněnou stíhá na svobodě.

Mostečanka poskytla pervitin
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 24letou ženu z Mostu. Ta měla dle kriminalistů z toxi týmu na různých místech města obstarat a následně poskytnout nejméně v pěti případech psychotropní látku metamfetamin jiné osobě. Obviněná žena je stíhána na svobodě. Bude-li Mostečanka odsouzena, hrozí jí až pětiletý trest odnětí svobody.

Řidič boural, měl v dechu alkohol, čelí obvinění
Motorista ve věku 36 let z obce na Litvínovsku čelí obvinění z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Muž měl v obci Litvínov řídit osobní vozidlo a v ulici PKH narazil přední částí svého vozu značky Seat do zadní části zaparkovaného vozidla Škoda. To bylo nárazem odraženo na oplocení jedné firmy, které prorazilo a oplocení poškodilo další stojící vozidlo uvnitř areálu firmy. Po nehodě řidič z místa nehody odjel. Policisté ho vypátrali následně v jeho bydlišti a provedli u něj dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem 1,6 promile alkoholu, což potvrdil i výsledek toxikologického vyšetření. Při nehodě vznikla škoda ve výši 171 000 korun. Za toto jednání řidiči hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

nprap. Ludmila Světláková
Most 15. února 2019

vytisknout  e-mailem