Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

BMW v Kelči na náměstí zřejmě někdo zapálil

VSETÍNSKO: Kdo viděl někoho podezřelého, ať volá linku 158.  

Dnes v noci hořelo na náměstí v Kelči osobní vozidlo BMW. V ranních hodinách ohořelé vozidlo kriminalisté společně s vyšetřovatelem hasičů ohledali a zjistili, že auto zřejmě někdo zapálil.
 
Dnes kolem půl jedné ráno uviděla osmatřicetiletá žena na náměstí v Kelči hořet auto. Ihned zavolala na tísňovou linku hasičů. Na náměstí vyjeli mimo hasičů samozřejmě i policisté, aby společně s hasiči zjistili příčinu požáru. Kolegové se spojili s jedenatřicetiletým majitelem vozidla z Kelče, který už byl na místě a uvedl, že auto zaparkoval na náměstí včera navečer. Dodal, že požárem BMW mu vznikla škoda za 350 000 korun. Na místo pak vyjel kompletní kriminalistický výjezd včetně psovoda a kriminalistického technika. Zajistili jsme několik stop, které budou kriminalisté vyhodnocovat. V ranních hodinách pak proběhlo podrobnější ohledání místa činu za přítomnosti kriminalistů a vyšetřovatele hasičů, povolán byl i psovod se psem specializujícím se na vyhledávání akcelerantů. Technická závada byla vyloučena. Jako nejpravděpodobnější příčina se jeví úmyslné zapálení.
 
Požár poškodil i další dvě zaparkovaná vozidla zn. Dacia Logan a Citroën Berlingo, na kterých byl poškozen lak a plastové části. Škoda na těchto vozidlech zatím nebyla vyčíslena.
 
Případ šetří kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.
 
Kriminalisté žádají o spolupráci veřejnost. Pokud někdo viděl na náměstí v Kelči kolem půl jedné v noci někoho podezřelého, ať kontaktuje linku 158. Děkujeme.
 
10. prosince 2014,  por. Mgr. Lenka Javorková
 
 
por. Mgr. Lenka Javorková
 
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem