Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Blahobyt za cizí - aktualizace

S kradenou platební kartou obrazila několik obchodů. Teď po ní pátrají policisté ze Stodůlek. 

Od počátku března letošního roku pátrají policisté z místního oddělení Stodůlky po ženě, která k nákupům využívala odcizenou platební kartu.

Ze záběrů bezpečnostních kamer je zřejmé, že při nákupech myslela hledaná jak na sebe, tak i na dítě, které sebou neustále vozila v kočárku. S odcizenou „platebkou“ totiž nakoupila, krom jiného, jak cigarety v trafice, tak v drogerii kojenecké mléko pro své robě.

Pro své nákupy si hledaná vybrala jeden z „nákupáků“ v centru metropole, konkrétně v ulici Spálená v Praze 1. Tato informace napovídá, kde byla poškozená s největší pravděpodobností o svou peněženku, a tedy i zmiňovanou platební kartu, okradena. Nicméně zda je tato domněnka správná, potvrdí, nebo vyvrátí, až hledaná žena. Samozřejmě za podmínky, že se jí podaří vypátrat.

A právě proto nyní prosíme o pomoc širokou veřejnost. Dotyčnou se totiž v rámci dosavadního prošetřování ztotožnit, vypátrat a zadržet zatím nepodařilo.

Proto prosíme každého, kdo ženu poznává, zná její totožnost, případně místo jejího pobytu či pohybu, aby nám předal tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 16. 4. 2019

Aktualizace 17. 4. 2019

Na základě zveřejněné pátrací ralace se včera v podvečer dostavila hladaná sama na příslušnou policejní služebnu. V tuto chvíli je žena podezřelá z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě odsouzení jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

por. Mgr. Tomáš Hulan 17. 4. 2019

vytisknout  e-mailem