Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Bil a loupil

Český Krumlov - Z trestných činů loupežné přepadení a porušování domovní svobody obvinili policisté pachatele z noci na sobotu. (Hlasová schránka 974 232 116) 

Obviněný 35letý muž z Hornoplánska po slovní rozepři s poškozeným 27letý mužem mezi dveřmi bytu, ve kterém byl na návštěvě, tohoto napadl úderem pěstí do obličeje, až upadl na chodbu bytu. Obviněný poté neoprávněně vstoupil do bytu a pokračoval v napadání poškozeného, kterého udeřil více jak pěti ranami pěstí do obličeje, tloukl mu hlavou o zem a následně jej několikrát kopl do hlavy a dalších částí těla. Posléze jej chytil pod krkem, kdy pod pohrůžkou dalšího napadení jej přinutil k vydání 54 lahvových piv, které měl dotyčný uložené v garáži u domu. Následně jej ještě před domem udeřil jednou ranou pěstí do obličeje.
 
Obviněný způsobil poškozenému škodu ve výši 4.547 Kč, a to na vyúčtovaných částkách za lékařské ošetření a za vydané pivo.
 
Policisté agresora se souhlasem státního zástupce zadrželi, umístili ho do policejní cely a poté bylo zahájeno jeho trestní stíhání pro trestné činy loupeže a porušování domovní svobody. Kriminalisté vydali podnět státnímu zástupci ke vzetí obviněného do vazby.
 
 
por. Bc. Michaela Hončíková (pcrckpis@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem