Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Bezpečnostně preventivní akce na Mladoboleslavsku

MLADOBOLESLAVSKO – Policisté se v rámci kontroly zaměřili mimo jiné také na ubytovny, riziková místa a na bezpečnost na silnicích. 

V pátek 14. února proběhla od 17. 00 do 2.00 hodin ráno na Mladoboleslavsku preventivní policejní akce, v rámci které se policisté věnovali rizikovým místům ve městě, kde dochází k narušování veřejného pořádku. Během kontroly se policisté zaměřili i na legálnost cizinců pobývajících na ubytovnách a další objekty. Součástí opatření byly silniční kontroly spojené s pátráním po osobách a věcech.

V průběhu celého opatření policejní hlídky zkontrolovaly téměř 140 osob a více jak dvě desítky objektů. U 30ti účastníků silničního provozu policisté uložili příkaz na místě. V jednom případě řidič vozidla odmítl podstoupit test ke zjištění přítomnosti drog v těle a stejného jednání se dopustil i cyklista. Při opatření policisté u jedné osoby zajistili psychotropní a návykové látky.

V rukou policistů v rámci této akce skončil nepoučitelný řidič vozidla, který v krátké době nerespektoval uložený platný zákaz řízení všech motorových vozidel a po třetí opět usedl za volant. Svým jednáním se tedy znovu dopustil přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Z tohoto důvodu policisté zajistili jeho osobní automobil s tím, že bude podán návrh na propadnutí věci.

V podobných bezpečnostních opatřeních budou mladoboleslavští policisté pokračovat i nadále.

por. Mgr. Eva Hašlová
17.2. 2020

Odkazy do noveho okna

Akce III

Akce III 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem