Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Bezpečně v kyberprostoru

KRAJ: Žáci a studenti se účastnili slavnostního vyhlášení soutěže projektu Bezpečně v kyberprostoru. 

V letošním roce proběhl již pátý ročník soutěže projektu Bezpečně v kyberprostoru. Soutěž byla určena pro jednotlivce i kolektivy základních a  středních škol Jihomoravského kraje a rozdělena do tří kategorií podle věku. Kategorie A - 6. - 7. třída, kategorie B - 8. - 9. třída a kategorie C - střední školy. Pro všechny kategorie bylo zadání soutěže stejné, a sice vytvořit reklamní klip nebo reklamní plakát zaměřený na téma kyberšikany, který musí mít zároveň i preventivní ráz.

V letošním ročníku dorazilo opravdu velké množství pěkných a zajímavých prací, takže porotci měli velmi těžkou úlohu při posuzování. A právě i z   tohoto důvodu bylo uděleno hned několik prvních, druhých i třetích míst.

Vítězi si v minulých dnech mohli převzít na Krajském úřadě Jihomoravského kraje zajímavé ceny a dík za účast v soutěži. Slavnostního předávání se velmi zkušeně zhostila zástupkyně Krajského úřadu Jihomoravského kraje, dále zástupkyně Pedagogicko-psychologické poradny Brno a policistka z Oddělení tisku a prevence Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje.

Vítězné plakáty, stejně tak jako videoklipy můžete zhlédnout na http://www.kr-jihomoravsky.cz/kyber/soutezni_prace_2016.html.

Všem oceněným a zúčastněným studentům gratulujeme a těšíme se na další ročníky.

 

por. Zdeňka Procházková, 27. května 2016

Odkazy do noveho okna

2 IMG_0175 (1)

2 IMG_0175 (1) 

Detailní náhled

3 IMG_0192

3 IMG_0192 

Detailní náhled

4 IMG_0216 (2)

4 IMG_0216 (2) 

Detailní náhled

1 IMG_0170

1 IMG_0170 

Detailní náhled

3 B.3 (1)

3 B.3 (1) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem