Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Bezmála milionová škoda na autě

ČESKÁ LÍPA - Liaz nedal přednost Audi Q7 

     Včera kolem 17.25 hodin projížděl 38 letý řidič za volantem nákladního vozidla po přemostění v České Lípě ve směru od Zahrádek, potom sjel k silnici č. 262 a začal odbočovat vlevo ve směru na Zákupy. Při odbočování ale přehlédl zleva po hlavní silnici přijíždějící osobní automobil značky Audi Q 7, nedal mu přednost a naboural do něj.  Třicetiletý řidič vozu audi  přitom utrpěl naštěstí jen lehčí zranění, se kterým byl sanitou převezen na ošetření do nemocnice. Škoda na jeho luxusním vozidle se  vyšplhala na částku 820 tisíc korun.

 

Další podvodný pronájem bytu

     Policisté šetří v tomto týdnu již druhý podvodný pronájem bytu. Důvodně podezřelou je v posledním případě 30 letá žena z Českolipska, která "napálila" 45 letého muže z Mladé Boleslavi. Z dosavadních poznatků vyplývá, že s ním sepsala smlouvu o pronájmu bytu na období od letošního října do září roku 2015, a to i přesto, že majitelkou bytu není a jí samotné pronájem v měsíci září skončil. Žena si dokonce nechala vyplatit zálohu ve výši 15 tisíc korun. Když se ale nic zlého neutušící nájemník do bytu nastěhoval, byl z něj hned první den vykázán úředníkem městského úřadu. Navíc mu zaplacenou zálohu za pronájem podvodnice odmítá vrátit.

 

Sprejer má své jméno

     Policisté již znají jméno sprejera, který počmáral autobusovou zastávku v obci Dubá neslušnými obrázky a nic neříkajícími nápisy. Místnímu městskému úřadu tím způsobil škodu ve výši 2 tisíce korun. Za nevyžádané výtvarné dílo je podle policistů zodpovědný místní 19 letý mladík, který se již v této souvislosti zodpovídá ve zkráceném přípravném řízení z trestného činu poškozování cizí věci formou sprejerství.

 

 

 

vytisknout  e-mailem