Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Bezmála dvě desítky poškozených zaparkovaných vozidel.

LIBEREC – Před nedělní půlnocí poškodil neznámý pachatel zaparkovaná vozidla v libereckých Pavlovicích. Škoda přesáhla 44 tisíc korun. 

Utrhané stěrače, ulámaná zrcátka nebo poškozená pneumatika, to je výsledek řádění dosud neznámého pachaStěrač.jpgtele nebo skupinky osob v libereckých Pavlovicích. V noci z neděle na pondělí dal průchod svým emocím jedinec, který svým neuvážlivým počínáním způsobil škodu za více jak 44tisíc korun. Policisté doposud zaevidovali 16 poškozených zaparkovaných automobilů v ulicích Roháčova, Cyrila a Metoděje a také v ulici Růžodolská.

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, za který pachateli v případě dopadení a následného odsouzení může hrozit trest odnětí svobody až na jeden rok.

Žádáme veřejnost o spolupráci při pátrání po pachateli nebo pachatelích a zároveň prosíme případné svědky, kteří v neděli 25. října, v době od dvaadvacáté hodiny do půlnoci, zaslechli nebo spatřili v uvedené lokalitě skupinku osob nebo jednotlivce, kteří se pohybovali v blízkosti zaparkovaných vozidel, aby se policistům ozvali prostřednictvím linky 158 nebo přímo na služebně Obvodního oddělení Liberec – centrum. Veškeré takto získané informace mohou výrazným způsobem dopomoci k objasnění případů. Zároveň žádáme další možné poškozené, aby se přihlásili.

26. října 2020
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem