Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Běsnící muž zranil manželku

LIBEREC - Na pomoc jí přišli policisté ! 

V sobotu 28. ledna před 9,00 hodinou ranní, vyjížděli policisté hlídkové služby Liberec řešit situaci do ulice Ježkova v Liberci. Důvodem výjezdu bylo hlášení, že zde dochází k napadání mezi manžely a demolování zařízení bytu.

Po příjezdu na místo policisté zjistili, že 36-letý muž zranil svoji 26-letou manželku, která před ním utekla pryč z bytu. Policistům se po vstupu do bytu naskytl obrázek rozbitého nábytku, spousty střepů a krve. Uprostřed všeho byl silně rozrušený muž, který s hlídkou nechtěl spolupracovat. Na opakované výzvy, ať zanechá svého jednání, reagoval tím, že si do kuchyně doběhl pro nůž, kterým nejprve vyhrožoval vlastním zraněním a posléze ho chtěl otočit proti zakročující hlídce. Bylo nutné použít různé donucovací prostředky, aby byl muž odzbrojen a mohla mu být přivolána zdravotnická pomoc ( hmaty, chvaty, teleskopický obušek, pouta ).

Muž je v současné době podezřelý ze spáchání přečinu ,, ublížení na zdraví“ a ,,násilí proti úřední osobě“, za což mu hrozí trest odnětí svobody v trvání až šest let.

Případ dále šetří policisté I. oddělení kriminální policie Liberec.

por.Mgr.Ludmila Knopová
30. ledna 2012
tel. 724 179 464
email. tiskova.liberec@email.cz

vytisknout  e-mailem