Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Besedovali jsme se studenty

BŘECLAVSKO: Informovali jsme je o tom, co obnáší práce u Policie ČR. 

Břeclav - Včera jsme navštívili spolu s personalistou Miroslavem Měchurou Soukromou SOŠ manažerskou a zdravotnickou v Břeclavi. Se studenty nižších ročníků jsem si nejdříve povídala o trestní odpovědnosti a snažila jsem se zmínit ty věci, které se uvedené věkové skupiny týkají. Mezi jednotlivá témata patřila doprava, majetková trestná činnost, spejerství, problematika drog i kyberšikana. Část besedy ovšem byla vymezena pro informace - co obnáší práce u Policie ČR. U studentů vyšších ročníků jsme podrobněji zmínili podmínky, které je nutné splnit při přijetí do služebního poměru a dokonce si někteří mohli vyzkoušet otázky z psychologických testů.

Jihomoravská policie přijímá stále nové uchazeče, kteří mají zájem o zodpovědnou a smysluplnou práci. Není vyloučeno, že právě nastávající maturanti se jednou stanou našimi kolegy, kteří se budou podílet na zlepšování bezpečnostní situace a veřejného pořádku, dohlížet na bezpečnost na silnicích či bojovat proti kriminalitě.

Pro ostatní uchazeče, kteří přemýšlí o práci u policie, uvádíme odkaz na jednotlivá personální pracoviště Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje, kde lze získat podrobnější informace k náboru: personální pracoviště

odkaz na Facebook: hledáme posily
odkaz na Twitter: hledáme posily

Za ÚO Břeclav: por. Kamila Haraštová, 11. listopadu 2016

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem