Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Beseda s dětmi školní družiny v Pilníkově

Prevence se vyplatí 

Na základě žádosti o pomoc při realizaci preventivního programu pro děti prvního stupně Základní školy v Pilníkově požádala paní vychovatelka školní družiny pracovníky preventivně informační skupiny o zajištění přednášky pro děti ve věku od šesti do dvanácti let. Po předchozí domluvě proběhla v pondělí odpoledne  první červnový den beseda s dvaceti čtyřmi školáky.
Nejprve preventisté provedli přednášku, která byla zaměřená na bezpečnost v silničním provozu s důrazem na bezpečnou cestu do školy a bezpečnou jízdu na kolech a v závěru besedy dětem předvedli výstroj policistů pořádkových jednotek.
Během šedesáti minut policisté odpověděli na mnoho zajímavých dotazů. Otázky ze strany školáků byly různorodé a beseda byla vyhodnocena jako velice zdařilá. Celá akce byla zakončena potleskem a poděkováním jak ze strany těch nejmenších,  tak i ze strany paní vychovatelky, která si mohla vyzkoušet protiúderový komplet. Z přednášky si děti odnesly několik preventivních materiálů a upomínkových předmětů Policie České republiky.
Fotogalerie besedy
nprap. Bc. Jiří Prouza

vytisknout  e-mailem