Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Během odpoledne tři sražení chodci

VSETÍNSKO: Při dvou včerejších hodinách byli sraženi autem tři chodci. 

Včera odpoledne došlo v okrese Vsetín ke dvěma velmi podobným dopravním nehodám. Na přechodu pro chodce byli sraženi celkem tři chodci. Dva z nich utrpěli lehká zranění.

Dopravní policisté nadále zjišťují okolnosti dvou včerejších dopravních nehod, kdy došlo ke střetu osobního vozidla s chodcem v prostoru přechodu pro chodce. První se stala okolo druhé odpoledne ve Vsetíně na Horním náměstí na přechodu u zámku. Dvaapadesátiletá žena ze Vsetína jela s vozidlem Suzuki SX4 od ulice Sychrov k ulici Palackého. V té době zmíněný přechod směrem od zámku přecházela dvaačtyřicetiletá místní žena. Řidička chodkyni přehlédla a došlo k nárazu. Chodkyně utrpěla lehké zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici.

Druhá nehoda se stala o dvě hodiny později. Po čtvrté odpoledne přecházeli ulici Vsetínskou po přechodu u školy pro sluchově postižené ve Valašském Meziříčí šestnácti letý mladík a patnáctileté slečna oba místní. Šli směrem k ulici Šafaříkova. Jejich pohyb na přechodu nepostřehl sedmašedesátiletý řidič z Valašskomeziříčska, který jel ze směru od nemocnice k centru. Došlo k nárazu vozidla Opel Astra do obou chodců. Dívka utrpěla lehké zranění, se kterým byla převezena na ošetření. Mladík zraněn nebyl.

Policisté u obou řidičů provedli dechové zkoušky ke zjištění ovlivnění alkoholem. Obě měly nulovou hodnotu. Sečetli i škody a to na vozidle Suzuki je škoda dva tisíce korun, u vozidla Opel potom pět tisíc.

21. listopadu 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Nehoda Vsetín

Nehoda Vsetín 

Detailní náhled

Nehoda Val.Mez.

Nehoda Val.Mez. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem