Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Během nákupu přišel o auto

ČESKÁ LÍPA - Škoda činí 200 tisíc korun. 

     Na včerejší nákup v prodejně OBI v České Lípě, zřejmě jen tak nezapomene  74 letý muž z Doks. Na  parkoviště OBI přijel  svým osobním vozidlem značky Škoda Fabia Combi ve 12. hodin a zaparkoval ho zde. Když se po půlhodině nakupování vrátil na parkovací místo zpět, svůj vůz už tu nenašel.S jeho fabií v hodnotě 200 tisíc korun odjel nezmámo kam zatím nezjištěný zloděj. Policisté po něm i po vozidle samotném  nyní intenzivně pátrají.

Zdemoloval zařízení baru

     Z trestných činů výtržnictví a poškozování cizí věci se v těchto dnech zodpovídá 35 letý muž z Nového Boru. Obviněný navštívil místní bar v Novém Boru, kde nad ránem po rozepři s personálem zaútočil  na  zařízení baru , na kterém způsobil škodu za 14 tisíc korun.  Když přijela policejní hlídka na místo, aby výtržníka zajistila, byla v baru doslova spoušť. Muž totiž několikrát hodil kovovou židli na skleněné police se sklenicemi  a alkoholickými nápoji a hozenou židlí poškodil  také  prosklené vchodové dveře.

 

Nesledovala provoz před sebou

     Včera kolem 13.20 hodin projížděla v osobním vozidle značky Renault Twingo ve směru od České Lípy na Nový Bor 26 letá řidička. Na silničním úseku před restaurací  Zlatý buřt ale dostatečně nesledovala provoz před sebou a nevšimla si, že před ní jedoucí kolona vozidel v důsledku silničního provozu zastavila. Řidička při prudkém brždění zpanikařila a dostala se do smyku, který ji vyhodil do protisměru. Zde se bočně střetla s projíždějícím motorovým vozidlem značky Peugeot Boxer. Do českolipské nemocnice pak s blíže nespecifikovanými zraněními převezli zdravotníci rychlé záchranné služby jak řidičku renaultu, tak  i  55 letého  řidiče peugeotu.

vytisknout  e-mailem