Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Během májových oslav napadl dva muže

LIPNÍK NAD BEČVOU - Oba zranil a poškodil jim oděv. 

Z přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví podezírají policisté z obvodního oddělení v Lipníku nad Bečvou čtyřicetiletého muže z nedaleké obce. Těchto skutků se měl podezřelý dopustit v pátek 3. května 2019 ve večerních hodinách během konání Májových oslav v obci na Lipnicku. Před jednadvacátou hodinou měl podezřelý fyzicky napadnout jednatřicetiletého muže. Do muže měl mimo jiné několikrát silně strčit a po jeho pádu na zem ho měl za koženou bundu táhnout po zemi. Při tom došlo k roztržení bundy poškozeného, který škodu vyčíslil na 1 tisíc korun.

Před půlnocí měl tentýž útočník na stejné akci napadnout také šestapadesátiletého muže. Ten po několika ranách pěstí do oblasti hlavy upadl na zem, kde na něho agresor dále útočil ranami do oblasti hlavy a zad. Při tomto útoku napadený utrpěl zranění a také škodu na oděvu. Roztržením kožené bundy mu útočník způsobil škodu vyčíslenou na 3 tisíce korun.

V případě prokázání viny a odsouzení podezřelému za uvedená jednání hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři léta.

por. Mgr. František Kořínek

15. května 2019

vytisknout  e-mailem