Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Během dvou nocí dvě auta

VSETÍNSKO: Valašskomeziříčtí policisté řeší krádeže vozidel. 

Ve Valašském Meziříčí od pondělní noci do dnešního rána zmizela dvě auta. V prvním případě se jedná o Škodu Octavia a ve druhém o Škodu Roomster.

K prvnímu odcizení došlo od pondělní noci, kdy třiačtyřicetiletý muž z Valašského Meziříčí zaparkoval své auto na ulici Nerudova. Když jej chtěl dnešní dopoledne použít, na místě, kde parkoval, stálo už jiné auto. Odcizené vozidlo bylo tovární značky Škoda, typ Octavia. Rok výroby 2000 a modré metalízy. Žádné výrazné poznávací znamení na vozidle nebylo. Majitel si jej cení na padesát tisíc korun.

Dalším odcizeným vozidlem je Škoda Roomster červené barvy, rok výroby 2006. Jednapadesátiletý místní muž jej zaparkoval včera večer na ulici Seifertova ve Valašském Meziříčí. Ráno auto už na místě nebylo. Na autě jsou drobné oděrky na pravém předním blatníku, na střeše ohrádka s černými nosníky a na autě bylo i namontované tažné zařízení. Hodnotu vozidla majitel odhadl na sto třicet tisíc korun.

Na obou případech policisté z Valašského Meziříčí společně s kriminalisty intenzivně pracují. Jedná se o trestné činy neoprávněné užívání cizí věci. Trestní zákoník umožňuje za tento trestný čin uložení trestu až dvou let odnětí svobody.

 

http://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=489142

 

24. února 2016, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik

 

 

 

vytisknout  e-mailem