Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

BARUM CZECH RALLY ZLÍN 2022 – pátek

ZLÍNSKÝ KRAJ: Na řidiče čeká o víkendu několik dopravních omezení. 

V rámci bezpečnostního opatření na letošní Barum rally je již od středy v permanenci několik desítek policistů. Ti dohlíží nejen na bezpečnost a veřejný pořádek, ale i na dodržování pravidel silničního provozu. V průběhu čtvrteční fáze opatření jsme zaregistrovali 63 dopravních přestupků, z čehož většina, konkrétně 46 případů, se týkala překročení nejvyšší povolené rychlosti. Ze strany účastníků Barum rally byl zjištěn jeden přestupek, který spočíval v nesprávném způsoby jízdy. 

Páteční uzavírky a dopravní omezení
Odpoledne a večer se již veškerá pozornost přesune do centra Zlína, neboť právě zde se od 16:30 hodin uzavře okruh vymezený pro první rychlostní zkoušku celé soutěže. Vzhledem k velkému počtu diváků, uzavírkám a omezeným parkovacím možnostem doporučujeme návštěvníkům, aby svými vozidly nejezdili až do centra města, ale aby parkovali v okrajových částech Zlína a na městskou rychlostní zkoušku se vydali pěšky či městskou hromadnou dopravou. Předpokládané otevření uzavřených komunikací je v 1:00 hodin.

Sobotní rychlostní zkoušky:
RZ Březová: projíždí obcemi Nové Dvory, Březová, Slušovice a Hvozdná. Dopravní komplikace lze očekávat i ve Veselé či Hrobicích (uzavření trati v 7:01 hodin, otevření v 21:15 hodin).

RZ Držková: projíždí obcemi Vlčková, Držková a Hošťálková (uzavření trati je v 8:09 hodin a její otevření je v 22:23 hodin).

RZ Semetín: projíždí mezi Hošťálkovou a Vsetínem (uzavření trati v 9:32 hodin, otevření v 21:06 hodin).

Nedělní rychlostní zkoušky:
RZ Bunč: projíždí mezi obcemi Roštín, přes Bunč na Jankovice a Košíky (uzavření trati v 7:07 hodin, otevření v 17:17 hodin).

RZ Maják: projíždí na úseku mezi Oldřichovicemi (ve směru na Salaš, Malenovicemi a Zlínem (U Majáku) -  uzavření trati v 6:05 hodin, otevření v 18:15 hodin.

RZ Pindula: projíždí mezi obcemi Jaroslavice, Želechovice nad Dřevnicí a Lípou (uzavření trati v 07:08 hodin, otevření v 19:38 hodin).


Hustý provoz a dopravní komplikace mohou v neděli po 16. hodině nastat i v centru Zlína, neboť se zde (konkrétně na náměstí Míru) uskuteční slavnostní vyhlášení vítězů letošní Barum rally.

974 666 555 - speciální linka pro veřejnost

Další informace k Barum Czech Rally Zlín 2022 (včetně uzavírek) najdete na oficiálních stránkách pořadatele www.czechrally.com .

26. srpna 2022, nprap. Petr Jaroš

Odkazy do noveho okna

1 barum2 (1)

1 barum2 (1) 

Detailní náhled

2 barum2 (2)

2 barum2 (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem