Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Barmanky děsil nožem

BRNO: Kriminalisté dopadli pachatele dvou loupežných přepadení.  

Kriminalistům, kteří se věnují objasňování násilné trestné činnosti se v těchto dnech podařilo dopadnout devětatřicetiletého muže z Brna, který je podezřelý ze dvou níže popsaných skutků. Jedná se o muže, který byl v minulosti trestnán v souvislosti s drogovou problematikou. Nyní čeká na rozhodnutí soudce o uvalení vazby. Za trestný čin loupež může strávit ve vězení až deset let.
 
V souvislosti s uvedeným případem, děkujeme médiím i veřejnosti za spolupráci.
 
por. Andrea Straková, 23. října 2013
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Brněnští kriminalisté intenzivně pátrají po muži podezřelém ze dvou loupežných přepadení heren. V uplynulých dnech navštívil podnik v ulici Veveří, kde na obsluhu vytáhl vystřelovací nůž a dožadoval se vydání finanční hotovosti. Na místě se kromě barmanky nacházela také provozní, kterou muž shodil na zem. Zaměstnankyně za barem raději agresivnímu muži vydala necelých pět tisíc korun, to mu ovšem nestačilo a sebral ještě mobilní telefon přítomné provozní. Ženě se ovšem po chvíli podařilo telefon získat zpět. O den později se pachatel vypravil do baru v ulici Pekařské. Zamířil k výherním automatům, kam za ním přišla i obsluha. I tentokrát na barmanku vytáhl nůž a odnesl si  asi dva tisíce korun.
 
  
por. Andrea Straková, 13. června 2013

vytisknout  e-mailem