Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Baník opět zavítá do Zlínského kraje

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Policisté jsou v pohotovosti. 

V sobotu 15. února 2020 ve 14.30 hodin se na Městském fotbalovém stadionu Miroslava Valenty v Uherském Hradišti odehraje fotbalové utkání mezi celky 1. FC Slovácko a FC Baník Ostrava. Utkání se zúčastní několik stovek fanoušků hostujícího týmu, čemuž odpovídá nasazení policistů Krajského ředitelství policie Zlínského kraje.

Na rizikový zápas se připravuje několik pořádkových jednotek, policisté z pohotovostního a eskortního oddělení, z obvodních oddělení, dopravní policisté, policejní psovodi a policisté z řad policejní hipologie. Chybět nebudou ani kriminalisté a policisté z antikonfliktního týmu, strážníci Městské policie z Uherského Hradiště a členové bezpečnostní agentury. S policisty z Krajského ředitelství policie Zlínského kraje spolupracují také policisté z kraje Moravskoslezského a Jihomoravského.

Upozorňujeme návštěvníky fotbalového zápasu i veřejnost na obezřetnost v dopravě. Před zápasem budou uzavřeny příjezdové komunikace ke stadionu a bude v nich zakázáno parkovat. Doprava bude usměrněna dopravními značkami. Řiďte se proto pokyny policistů a pořadatelů. Připomínáme, že do prostor stadionu je zakázán vstup s veškerou pyrotechnikou.

12. února 2020, por. Bc. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem