Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Automat dostal co proto

DĚČÍN - Pracovní týde nuzavírá rozbitý hrací automat, jedna objasněná a jedna zatím neobjasněná krádež vloupáním 

O tom, kam až může zajít vášeň pro hrací automaty, se nedávno přesvědčil personál jednoho rumburského podniku. Čtyřiatřicetiletý muž se zřejmě nedokázal smířit s tím, že prohrál nějaký ten peníz a v návalu vzteku zaútočil proti blikající bedně židlí, na které seděl. Výsledkem byla škoda za více než patnáct tisíc korun. Pak hráč utekl. Policisté ho ale našli a sdělili mu podezření z poškození cizí věci ve zkráceném přípravném řízení. Nyní mu hrozí až roční pobyt v nápravném zařízení.
 
 
Krádež ve firmě objasněna
 
Děčínští kriminalisté vypátrali díky usilovnému šetření pachatele, který se koncem července vloupal do kanceláře firmy, kde sebral LCD monitor, mobilní telefon a klíče. Těmi si pak odemkl garáž, kde pokračoval odcizením několika kusů elektrického nářadí. Společnosti tím způsobil škodu přibližně za šestadvacet tisíc korun. Nyní má na krku trestní stíhání pro krádež vloupáním. A vzhledem k tomu, že v minulosti se obdobné trestné činnosti již dopustil, může si tentokrát posedět až tři roky.
 
 
Nevítaná návštěva v pneuservisu
 
Jeden z děčínských pneuservisů měl v minulých dnech nevítanou návštěvu. Neznámý lapka vnikl do objektu, kde po celém jeho prohledání odcizil finanční hotovost ve výši více než deset tisíc korun. Během svého počínání ještě poničil oplocení a zeď budovy. Tím se dopustil trestného činu krádeže vloupáním a poškození cizí věci, což ho v případě dopadení může přijít až na dvouletý pobyt ve vězení. Případem se zabývají policisté z obvodního oddělení.

 

 

19.11.2010, Děčín
por. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

 

vytisknout  e-mailem