Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Autobus přepravoval převážně děti

BŘECLAVSKO: Hledáme cestující, kteří po nehodě odešli. 

Moravská Nová Ves - Dnes před půl osmou ráno jsme přijali oznámení, že v Moravské Nové Vsi se střetl traktor s přívěsem a autobus, který přepravoval převážně děti do školy. Nehoda se odehrála v ulici Pod Kostelem, když se obě protijedoucí vozidla bočně míjela v lomu zatáčky. Hrana přívěsu přitom zavadila o bok hromadného dopravního prostředku, a tím došlo k poškození boční strany autobusu a rozbití dvou bočních skel.

Po uvedené dopravní nehodě cestující z poškozeného autobusu odešli. Teprve následně jsme přijali informace, že některé děti, které přišly do školy, jsou poraněné. Z uvedeného důvodu na místo vyjela záchranná služba.

U řidiče autobusu i traktoru provedli dopravní policisté odborné měření na alkohol a také na omamné a psychotropní látky. Tyto výsledky u obou řidičů dopadly negativně. Celá událost zůstává nadále v šetření. Policisté žádají všechny cestující, kteří uvedeným autobusem jeli (linka 572 Břeclav-Hodonín), aby se spojili s kolegy z dopravního inspektorátu na tel. 974 632 252 nebo mob. tel. 602 469 135.

por. Mgr. Kamila Haraštová, 14. března 2019

hlasová nahrávka: Moravská Nová Ves.mp3

Odkazy do noveho okna

Mor. Nová Ves_1

Mor. Nová Ves_1 

Detailní náhled

Mor. Nová Ves

Mor. Nová Ves 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem