Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Autobus plný dětí se srazil s osobním vozidlem

VSETÍNSKO: Zranil se jen řidič, který nehodu zavinil.  

V neděli odpoledne se střetl autobus, který vezl děti na lyžařský kurz, s osobním vozidlem. Žádné dítě nebylo zraněno, lehké zranění utrpěl pouze řidič, který nehodu zavinil.
 
Nehoda se stala včera pět minut po druhé hodině odpoledne v Novém Hrozenkově. Dvacetiletý řidič z Karolinky jel s vozidlem zn. Daewoo ve směru k obci Halenkov. V levotočivé zatáčce jel příliš rychle, nezvládl řízení, s vozidlem najel nejprve na nezpevněnou krajnici, pak se dostal do smyku a následně do protisměru, kde zrovna projížděl autobus zn. Bova, do kterého řidič s osobním vozidlem narazil. Dechové zkoušky byly jak u pětapadesátiletého řidiče autobusu ze Starého Města, tak i u řidiče osobního automobilu negativní. Řidič vozidla Daewoo utrpěl lehké zranění, se kterým byl převezen do nemocnice na ošetření. Škoda, která při nehodě vznikla, byla vyčíslena na obou vozidlech na 330 000 korun.
 
V autobuse cestovalo 36 dětí s pětičlenným dospělým doprovodem ze Starého Města, které jely na lyžařský kurz. Nikdo z nich nebyl při nehodě zraněn. Mladý řidič osobního automobilu dostal od dopravních policistů za způsobení dopravní nehody několikatisícovou blokovou pokutu.   
 
 
 
15. prosince 2014, por. Mgr. Lenka Javorková
 
 
 
 
 
Odkazy do noveho okna

Nehoda Huslenky

Nehoda Huslenky 

Detailní náhled

Nehoda Huslenky

Nehoda Huslenky 

Detailní náhled

Nehoda Huslenky

Nehoda Huslenky 

Detailní náhled

Nehoda Huslenky

Nehoda Huslenky 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem