Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Auto zapálil žhář

CHOMUTOV - Na sídlišti hořelo auto, Vloupání do firmy, Dvě krádeže na jezeře .... 

Auto nejspíše kdosi zapálil
Na chomutovském sídlišti hořelo zaparkované vozidlo. Technik hašičů stanovil, že jde pravděpodobně o úmyslné zapálení neboť u auta bylo před požárem rozbité zadní okno. Majiteli vznikla škoda ve výši 125 tisíc korun. Po neznámém žháři pátrají policisté, bude-li dopaden, bude obvině z trestného činu poškozování cizí věci.
 
Vloupání do firmy
Škodu za 150 tisíc korun způsobil zloděj, který se vloupal do jedné chomutovské firmy. Kdosi překonal oplocení pozemku, u tří zaparkovaných aut rozbil okna a prohledal zavazadlový prostor. Dále pak poškodil vrata do garáží, celý prostor opět prohledal a odcizil čtyři bourací kladiva, vrtačku, elektrocentrálu a další nářadí. Policie zahájila vyšetřování trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.
 
Dvě krádeže na jezeře
Dvě krádeže za dva dny šetřili chomutovští policisté v areálu Kamencového jezera. Nejprve si návštěvník „Bandy“ odložil na židli svou koženou bundu a nevěnoval jí pozornost. Neznámý zloděj jí odcizil a s bundou zmizela i peněženka a osobní doklady. Ve druhém případě pak zmizela peněženka z batohu, který jeho majitel odložil na deku a na chvíli se vzdálil. Pátrání po pachateli těchto krádeží bylo zatím neúspěšné.
 
Hádka mužů skončila napadením
Hosta jedné chomutovské restaurace napadl neznámý muž. Potyčka pokračovala i venku, kdy útočník na muži požadoval vydání peněženky. Po odmítnutí   následovaly rány do obličeje a pád na zem. Pak mu pachatel vytáhl z kapsy kalhot peněženku a z místa zmizel. Zranění napadeného muže ošetřili lékaři v nemocnici a muže propustili, pracovní neschopnost nenastala. Po pachateli této loupeže bylo vyhlášeno pátrání.
 
Pachatel se bude koupat v mořské soli
Vloupání do objektu místní čajovny vyšetřují policisté v Kadani. Z prodejny zmizela kosmetika z mořské soli, pět lahví s medovinou, dózy s bylinnými čaji, konopná mast a drobné mince. Majitel vyčíslil celkovou škodu na 14 tisíc korun.
 
Cestující přišel o telefon
Na železniční trase Chomutov-Kadaň přišel o svůj telefon jeden z cestujících. Mladý muž přišel na krádež až při vystupování z vlaku ve městě a tak se ihned obrátil na policii. Pachatel nebyl dopaden, jestliže se tak stane, bude obviněn z krádeže.
 

vytisknout  e-mailem