Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Auto za milióny je fuč. Pomůžete s pátráním?

Kriminalisté hledají auto za milióny a také toho, kdo si ho neoprávněně přisvojil. 

K události došlo dvanáctého prosince. Na ten den si zatím neznámý muž objednal zapůjčení luxusního sportovního vozu. A jelikož se jednalo o klienta, který si auta půjčoval opakovaně, nepojali zaměstnanci ani v nejmenším jakékoli podezření na cokoli nekalého.

Ve smluvený čas přistavili zaměstnanci půjčovny „sporťáka“ na konkrétní adresu v Praze Dolních Chabrech. Klient při předání vyplatil nemalou finanční jistinu a také zálohu na půjčovné. To vše v celkové výši přes čtvrt miliónu korun. A pak nasedl muž do auta a odjel, což bylo naposledy, kdy zaměstnanci jejich Ferrari viděli.

Tímto hledaný muž způsobil poškozené společnosti škodu v celkové výši šest miliónu korun. I z toho důvodu prošetřují případ kriminalisté krajského ředitelství pro podezření z trestného činu podvod. Za ten hrozí hledanému trest odnětí svobody až na deset let.

Prosíme každého, kdo muže na fotografii poznáváte, abyste předali informace k jeho totožnosti, místu pobytu, nebo pohybu kriminalistům prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 19. 12. 2017

Odkazy do noveho okna

hledaný muž

hledaný muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem