Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Auto není trezor

TŘEBÍČSKO: Houbaři, nenechávejte ve svých vozech žádné věci. 

V průběhu včerejšího dne došlo k vloupání do čtyř osobních vozidel, jejichž majitelé si stále neuvědomují, že auto není trezor.


K vloupání do dvou osobních vozidel značek Lada 1500 a Mazda 323 došlo v dopoledních hodinách dne 16. září v k.ú. obce Bítovánky. Neznámý pachatel vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání skleněných výplní oken. Z jednoho vozu odcizil tašku s fakturami a z druhého autolékárničku. Celková škoda byl vyčíslena na tři tisíce korun.


K vloupání do osobního vozidla značky Opel Corsa došlo v odpoledních hodinách dne 16. září mezi Třebíčí a obcí Budíkovice. Neznámý pachatel vnikl do vozu, zaparkovaného na lesní cestě, po překonání skleněné výplně okna. Ze zadního sedadla odcizil tašku, v nichž měl majitel peněženku s finanční hotovostí, platební karty, mobilní telefon, klíče a doklady. Celková škoda byla vyčíslena na více než pět tisíc korun.


V podvečerních hodinách dne 16. září došlo k vloupání do osobního vozidla značky Kia Rio v k.ú. obce Slavětice. Neznámý pachatel vnikl do vozu po násilném překonání zámku dveří a odcizil navigaci, peněženku s finanční hotovostí a platební karty. Celková škoda byla vyčíslena na více než dvacet sedm tisíc korun.

 

por. Bc. Marcela Lavická

17.9.2010

vytisknout  e-mailem