Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Auto není trezor

LITOMĚŘICE – Neopatrnost se nevyplácí; Specialista na garáže; Snad už krást nebude  

Auto není trezor
Jako ve výkladní skříni ponechala ve středu 50letá žena své věci v neuzamčeném osobním vozidle před Kauflandem v Litoměřicích. Vidina snadného lupu zlákala neznámého lapku, který toho hbitě využil. Než se majitelka vrátila z nákupního centra, vnikl do auta a věci si přivlastnil. Žena přišla o kabelku s finanční hotovostí, mobilní telefon a veškeré doklady. Litoměřičtí policisté případ šetří pro podezření z trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 

Specialista na garáže
Neznámý lapka vnikl z úterý na středu do garáže v obci Sedlec. Po vypáčení dveří z garáže odcizil motorové a ruční nářadí a elektroniku v hodnotě 36 tisíc korun.
Další pokus vloupání do garáže policisté zaznamenali ve stejné době v obci Úpohlavy. V tomto případě byl zloděj neúspěšný a z garáže si nic neodnesl. Po totožnosti pachatele krádeže policisté pátrají.
 

Snad už krást nebude
V úterý bylo sděleno podezření z přečinu krádeže 28letému muži z Lovosic. Tento zhruba před měsícem vnikl do výrobní haly v Lovosicích. Rozbil skleněnou výplň okna a odnesl si kávovar, nafukovací loď s motorem a další věci v hodnotě 30 tisíc korun. Za jeho jednání mu nyní hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.
 

22. 12. 2011
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem