Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Auto do rána zmizelo

KROMĚŘÍŽSKO: Policisté ho nalezli v jiné ulici. 

V pátek ráno oznámil na policii devětačtyřicetiletý muž z Kroměříže, že mu do rána před domem zmizelo auto značky Ford Galaxy. Hlídka z kroměřížského obvodního oddělení se proto vydala k bydlišti oznamovatele, které se nachází v lokalitě Barbořina. Policisté v rámci vyšetřování prohledali okolí místa krádeže. Zanedlouho automobil nalezli ve vedlejší ulici. Vůz byl odemčený a nepoškozený. Uvnitř ale chyběl cestovní pas majitele, svazek klíčů, ovladač k bráně a láhev tvrdého alkoholu.

O chvíli později hlídka přijala další oznámení týkající se vloupání do vozidla. K tomu došlo opět během noci ze čtvrtka na pátek a taktéž v lokalitě Barbořina. Zloděj se tentokrát zaměřil na zaparkovaný automobil značky Dacia Doker. Poškodil zámek bočních posuvných dveří a z nákladového prostoru odcizil pracovní nářadí v hodnotě sto třicet tisíc korun. Poškozením dveří byla způsobena škoda dva tisíce korun.

Pachatel se tímto jednáním dopustil trestného činu krádež, za což mu po dopadení hrozí až pětileté vězení. Případem se i nadále zabývají kroměřížští policisté.

18. února 2019, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem