Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Author Pražská padesátka 2019

Pražská policie bude dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu a zajištění veřejného pořádku v souvislosti se sobotním cyklistickým závodem v Praze 6. 

V souvislosti s konáním 21. ročníku cyklistického závodu bude pražské policie dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu a zajištění veřejného pořádku. Tohoto opatření se zúčastní několik desítek pořádkových, ale především dopravních policistů, kteří budou v případě potřeby regulovat na místě dopravu. V metropoli se závod dotkne především městských částí Dejvice, Nebušice a Šárky, přičemž bude jeho větší část pokračovat v Praze - východ.

Návštěvníci metropole a obyvatelé dotčených částí se tak v sobotu musejí připravit na dopravní omezení, která budou celý závod doprovázet.

Závod bude odstartován v sobotu 21. září 2019 v 10:00 hodin z Bechyňovy ulice v Praze 6 a povede přes  Dejvice, Horoměřice, Velké přílepy, Noutonice, Podholí, Hole, Zákolany, Budeč, Nový Mlýn, Okoř, Malé Číčovice, Tuchoměřice, Nebušice a opět Dejvice, kde bude cíl u Fakulty architektury ČVUT.

Předpokládaný konec závodu je stanoven na 15:30 hodin.

por. Mgr. Jan Rybanský – 20. září 2019

vytisknout  e-mailem