Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Autem najížděl na dvě osoby

PLZEŇSKÝ KRAJ - Policisté Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje zahájili v těchto dnech trestní stíhání 32letého muže pro trestný čin těžké ublížení na zdraví ve stádiu pokusu. 

Kriminalisté mu kladou za vinu, že v pondělí, 20. září 2021, dvaatřicetiletý cizinec pod vlivem omamných a psychotropních látek slovně vyhrožoval své dvacetileté přítelkyni v obci na jižním Plzeňsku. Po nejprve slovní rozepři úmyslně najel svým osobním vozidlem tovární značky Hyundai na ženu i přivolaného taxikáře. Žena před osobním vozidlem stačila uskočit, osmadvacetiletý muž však nikoli. Agresor do něj vozem narazil a na kapotě vozu jej několik metrů vezl. Poté z auta spadl na zem. Útočník však na nic nečekal a z místa incidentu ujel. Napadený muž utrpěl oděrky a hematomy. Po automobilu i agresivním muži začaly okamžitě pátrat policejní hlídky. O pár minut později jej policisté nalezli v lesním prostoru poblíž obce, kde k incidentu došlo a zadrželi jej.

Policejní vrchní komisař k rukám státního zástupce zaslal podnět na návrh vzetí obviněného do vazby. Soudce návrh akceptoval a rozhodl o tom, že muž bude stíhán vazebně.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
24. září. 2021

vytisknout  e-mailem