Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Auta v Kadani vykrádal místní mladík

CHOMUTOV - Vykradl šest vozidel, Útočníkům unikl, Zdemolovala byt... 

Vykradl šest vozidel
Vloupání do dvou osobních a čtyř  nákladních automobilů v Kadani má na svědomí 24letý místní mladík. Kabiny aut vždy  prohledal a svou pozornost zaměřil na autorádia. Kromě nich odnesl i kufr s nářadím, digitální fotoaparát a další věci. Protože při svém jednání stihl vozidla i poškodit, vyšplhala se celková škoda na šedesát tisíc korun. Kromě obvinění z krádeže si pachatel převzal i obvinění z trestného činu poškozování cizí věci.
 
Útočníkům unikl
Chomutovští policisté pátrají po dvojici neznámých mužů, kteří poblíž Lesoparku zaútočili na procházejícího mladíka. Požadovali po něm cigarety a peníze, když jim věci odmítl vydat, snažili se jej fyzicky napadnout. Několik ran sice dostal, ale nakonec jim utekl. Po totožnosti útočníků nyní pátrají policisté, kteří skutek vyšetřují jako trestný čin loupeže.
 
Zdemolovala byt
25letá žena z Jirkova je podezřelá ze spáchání trestného činu poškozování cizí věci. Při odchodu z bytu, ve kterém na Kadaňské ulici bydlela, úmyslně poškodila jeho vybavení a prostor zdevastovala. Oprava poškozených věcí bude stát nejméně třináct tisíc korun.  
 
Jezdil v ukradeném autě
32letý muž z Jirkova odcizil v areálu garáží zaparkované vozidlo. Práci měl usnadněnou neboť majitel ponechal auto nastartované a s klíčky v zapalování. Pachateli stačilo tedy naskočit a odejet. Druhý den byl však kontrolován policejní hlídkou a jeho jízda skončila. Stihl však odcizit autorádio a vozidlo poškodit. Oprava bude majitele stát nejméně sedm tisíc korun.
 
V domě měli nezvaného hosta
Nemilé překvapení čekalo na obyvatele rodinného domu v Kadani. Kdosi jim totiž poškodil okno v přízemí, vnikl dovnitř a všechno zde prohledal. Z obývacího pokoje odcizil monitor, v ložnici pak z nočního stolku zlaté šperky. Zloděj za sebou zanechal celkovou škodu ve výši 56 tisíc korun.
 
Nemá ani auto ani peníze
Na svou důvěřivost doplatil muž z Kadaně.  S 32letým obyvatelem Jindřichova Hradce uzavřel ústní dohodu o prodeji nákladního vozidla, kdy kupující si chtěl vozidlo nejdříve na dva dny vyzkoušet a pak teprve zaplatit. Jelikož k dohodě došlo již minulý měsíc a poškozený  hotovost ve výši šedesát tisíc korun ještě neobdržel, obrátil se na místní oddělení policie a skutek nahlásil. Policisté zahájili vyšetřování trestného činu zpronevěry.
 

vytisknout  e-mailem