Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zloděj odcizil papoušky

Ze zahrady domu odcizil pár papoušků za třicet tisíc korun. 

Na papoušky měl v posledních dnech políčeno zatím neznámý zloděj a pátrají po něm  novojičínští policisté. V noci na 8. července odcizil neznámý pachatel ze zahrady domu v Kateřinicích pár papoušků, druhu Lori, červený Bornea. Pachatel vypáčil zadní dřevěnou stěnu voliéry, která je součástí oplocení zahrady a následně z voliéry odcizil papoušky v hodnotě třicet tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení směřující k objasnění a prověření skutečností důvodně nasvědčujících tomu, že byl spáchán trestný čin krádež.


Stalo se...

 

Z restaurace odcizil automat na cigarety

Neznámý pachatel odcizil v noci na 8. července z restaurace Sněženka v Sedlnicích automat na cigarety v hodnotě sto tisíc korun. Pachatel nejdříve vypáčil vstupní dveře, vnikl do objektu a z prostor restaurace odcizil automat na cigarety značky Harting TL 520, včetně mincovníku s finanční hotovostí. V automatu se nacházelo přes čtyři sta kusů krabiček cigaret různých značek v hodnotě okolo 35 tisíc korun. Celková škoda se vyšplhala na částku 144 tisíc korun. Příborští policisté případ prošetřují pro podezření z trestných činů poškozování cizí věci a krádež.


Za odebrané zboží nezaplatil

Oderští policisté prošetřují čtyřicetiletého muže z Oder, který je podezřelý z trestného činu podvod. Podezřelý v době od konce února do konce června roku 2006 v oderské prodejně stavebnin, odebral celkem ve čtyřech případech stavební materiál v celkové hodnotě přes 163 tisíc korun, za který nezaplatil. Rovněž platební rozkaz Krajského soudu v Ostravě, ukládající podezřelému uhradit vzniklý dluh, si neplní.


Pachatel odcizil přívěsný vozík, ve kterém byl štěrk

V noci na 3. července odcizil neznámý pachatel z neoploceného travnatého prostoru před rodinným domem v Tiché přívěsný vozík za vozidlo značky PV 01 PN VJ. Ve vozíku se nacházelo čtyři sta kilogramů štěrku pro betonáž. Majiteli tak pachatel způsobil škodu odcizením ve výši deset tisíc čtyři sta korun. Policisté po odcizeném přívěsném vozíku s registrační značkou  43 NJA-72, vyhlásili pátraní a případ prošetřují pro trestný čin krádeže.

vytisknout  e-mailem