Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Z rulety vytáhl přes 280.000.-- Kč

DĚČÍN - Obelstil ruletu; Za syna budou potrestáni rodiče; Žena podezřelá z podvodu  

Obelstil ruletu
RUMBURK - Provozní jedné rumburské herny se obrátila na policii, kde podala trestní oznámení na neznámého pachatele. V oznámení uvedla, že v posledních pěti dnech došlo v jedenácti případech k neoprávněné manipulaci s výherním automatem ruleta a pachatel si tak dopomohl k celkové částce přesahující dvěstěosmdesát tisíc korun. Policisté nyní zjišťují jak bylo s ruletou manipulováno. V případě prokázání trestného činu hrozí pachateli trest odnětí svobody v trvání šest měsíců až tři roky.

Za záškoláctví syna budou potrestáni rodiče
DĚČÍN - Policisté z Děčína prověřují skutečnosti k trestnému činu Ohrožování výchovy mládeže. Z uvedeného trestného činu je podezřelá pětatřicetiletá žena společně se sedmatřicetiletým mužem. Ti zřejmě zanedbali péči o povinou školní docházku svého syna a umožnili mu tak vést zahálčivý život. Svým přístupem k výchově umožnili, že syn má ve škole od počátku školního roku 168 neomluvených hodin. Ve věci je ze strany policie vedeno dál šetření a zjišťují se další okolnosti. V případě, že oběma podezřelým bude trestný čin prokázán a budou pravomocně odsouzeni, hrozí jim trest odnětí svobody až na dva roky.

Žena podezřelá z úvěrového podvodu
ČESKÁ KAMENICE - Jako trestný čin Úvěrového podvodu šetří děčínští kriminalisté případ, ke kterému došlo v České Kamenici. Padesátiletá žena žena z Benešova nad Ploučnicí uzavřela úvěrovou smlouvu na nákup počítače v hodnotě 18.000,- Kč. Na místě zaplatila akontaci ve výši 1.800,- Kč. Od té doby nebyla uhrazena ani jedna splátka. Při šetření bylo zjištěno, že při sepisování smlouvy navíc žena uvedla nepravdivé údaje o své osobě. Vzhledem k výši škody lze za uvedený trestný čin uložit trest odnětí svobody až na dva roky.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem