Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Mladíci okradli dvě seniorky

ÚSTÍ NAD LABEM - z krku jim strhli řetízky a utekli + další denní info 

Včerejšího odpoledne dva mladíci na Severní Terase u zastávky MHD Elba a Statistického úřadu okradli dvě starší ženy (72,76). Využili chvíle překvapení a z kruku jim strhli řetízky. Následně z místa rychle zmizeli. Vystrašené ženy posléze celou událost nahlásili policii a policistům uvedli jejich popis. Jednalo se o mladíky ve věku kolem 15 let, vysoké cca 180 cm, na krátko střižených černých vlasů. Oblečeni byli v krátkých světlých kalhotech a v modrém a světlém tričku.V případě jakékoliv informace k těmto pachatelům se prosím obraťte na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

Krádež vozidla
Neznámý zloděj v průběhu noci v Chlumci v ulici Strádovská odcizil zaparkované vozidlo VW Golf, červené barvy, rz: 5U2 99-59, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 60 tisíc korun.

Zloděj si vzal, co potřeboval
Všebořičtí policisté pátrají po pachateli, který v průběhu noci ze zaparkovaného vozidla Š-Felicie v ulici Plynárenská odcizil přední masku a světlomety. Svým jednáním tak majiteli způsobil škodu kolem 15 tisíc korun.

Využil nepozornosti prodavačky
Neznámý zloděj v obchodním domě v centru města využil chvilky nepozornosti prodávající ženy a odcizil jí balíček s 500 kusy jízdenek. Způsobil tak škodu kolem 7 500 korun.

Vloupání do dvou vozidel
Neznámý pachatel se v průběhu noci v ulici E.Krásnohorské vloupal do dvou vozidel, z nichž následně odcizil MP3 přehrávač a sportovní tašku s věcmi. Předběžně vyčíslená škoda se pohybuje kolem 11 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem