Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Alkoholu holdovali cyklisté i řidiči

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Řidič po dopravní nehodě nadýchal. 

V uplynulých dnech alkoholu holdovali jak cyklisté, tak i řidiči. Někteří i bourali.

Jednapadesátiletý cyklista v pátek odpoledne nezvládl řízení při průjezdu ulice Komenského v Hluku. Nejen že se nevěnoval jízdě, ale navíc jel na kole pod vlivem alkoholu. Následkem toho narazil do malého chlapce, který šel v doprovodu svých rodičů při levém okraji silnice. Chlapec po střetu utrpěl naštěstí jen lehké zranění. Dopravní policisté u muže provedli dechovou zkoušku, která vykázala 2,36 promile alkoholu.

O pár hodin později jela z Velehradu do Zlechova pětačtyřicetiletá žena na elektrokole. I se posilnila alkoholem. Nadýchala 3,45 promile alkoholu.

V sobotu hodinu po půlnoci havaroval u benzinové čerpací stanice u Drslavic čtyřiadvacetiletý řidič fordu. Nezvládl průjezd levotočivé zatáčky a vyjel vpravo mimo silnici, kde narazil do betonového mostku a oplocení firmy. Po nárazu se vozidlo převrátilo. Dechová zkouška u něj vykázala 1,57 promile alkoholu v dechu. Při nehodě došlo ke zranění řidiče a jeho dvou spolucestujících.  Škoda je předběžně vyčíslena na sto dvacet pět tisíc korun.

Po vypití několika odlivek vodky usedl za volant golfu šestatřicetiletý muž. V neděli ráno ho policejní hlídka zastavila v Uherském Hradišti v ulici 28. října. Muž nadýchal 2,66 promile alkoholu. Navíc policisté z dostupné evidence zjistili, že nevlastní řidičský průkaz a vozidlo je v zániku.

12. června 2017, por. Bc. Milena Šabatová           

Odkazy do noveho okna

ford nehoda s alkoholem

ford nehoda s alkoholem 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem