Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Alkohol za volantem

Řidiči popíjeli a poté řídili 

      V pátek 11. června 2010 v 8.55 hodin byl policisty kontrolován v Klatovech na ulici Dragounské řidič 31 letý muž z obce u Klatov, který řídl vozidlo zn. Ford. Dechovou zkouškou bylo zjištěno 0,88 a 0,83 promile alkoholu.
     V Klatovech na ulici Domažlické byl v sobotu před desátou hodinou dopoledne kontrolován řidič 19 letý muž z Domažlicka, který řídil vozidlo zn. Škoda Fabia. Alkoholtester naměřil 0,67 promile alkoholu.
     V Železné Rudě byl kontrolován v sobotu v 11.30 hodin 41 letý řidič z Klatovska, který řídil vozidlo zn. Nissan. Podrobil se dechové zkoušce a bylo zjištěno 0,34 a 0,36 promile alkoholu.
     V Klatovech v ulici Dr. Sedláka řídil 29 letý muž z Klatovska vozidlo zn. VW Polo a byl kontrolován policisty. Dechovou zkouškou zjištěno 0,35 a 0,34 promile alkoholu.
    V obci Štěpánovice byl v neděli kontrolován 33 letý muž z Plzně, který řídil vozidlo zn. Škoda Octavia směrem od Klatov a překročil nejvyšší povolenou rychlost v obci. Podrobil se dechové zkoušce a alkoholtester zjistil 0,27 promile alkoholu.
Uvedení řidiči jsou podezřelí ze spáchání přestupku. Policisté řidičům zadrželi řidičské průkazy.
     V neděli byl v Klatovech na náměstí Míru ve 3.30 hodin kontrolován řidič 23 letý muž z Plzně, který řídil osobní automobil zn. Renault. Policisté muže vyzvali k provedení dechové zkoušky a alkoholtester zjistil 1,27 a 1,41 promile alkoholu. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

vytisknout  e-mailem