Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Alkohol za volant nepatří

TEPLICKO - V dechu měl 1,3 promile alkoholu; Zmizela kosmetika a další zprávy. 

Alkohol za volant nepatří

     Až roční vězení hrozí 62letému muži, kterého včera večer zastavila v Trnovanech policejní hlídka. Muž si sedl za volant, ačkoliv před jízdou požil alkohol, policisté mu naměřili 1,3 promile alkoholu v dechu. Na místě přišel o řidičský průkaz a následně si převzal sdělení podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, vyšetřován je na svobodě.

Zmizela kosmetika

     Z přečinů krádeže a poškození cizí věci je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do prodejny s kosmetikou. Odnesl si zboží za přibližně čtyřicet tisíc korun, dalších deset tisíc bude stát oprava poškozeného okna, kterým zloděj do provozovny vnikl.

Vloupání do restaurace

     Dva tablety a peníze si odnesl neznámý zloděj z restaurace v Teplicích, kam se vloupal včera nad ránem. Využil na ventilaci pootevřeného okna, vnikl do provozovny a ukradl kasírku s tržbou a tablety, celkem způsobil škodu přes deset tisíc korun. V případě dopadení hrozí lapkovi za přečin krádeže až dvouletý trest odnětí svobody.

Auto není trezor

     Bílinští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do zaparkovaného auta. Zloděj rozbil boční okno a z vozidla odcizil lyžařské boty, kabát a lahev vína, celková škoda byla vyčíslena na dvacet tisíc korun. Pokud se podaří pachatele vypátrat, hrozí mu trestní stíhání pro přečin krádeže a až dvouleté vězení.

31. 12. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem