Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Aktuální pátrání po paní Jaroslavě - vypátrána

Prachatice - Policisté pátrají po pohřešované ženě, nedorazila dnes do práce a telefon má nedostupný. 

Jihočeští policisté aktuálně pátrají po pohřešované ženě Jaroslavě Ch…(nar. 1974) z Prachaticka, podrobnosti i fotografie jsou k dispozici na přiloženém odkazu policejní databáze hledaných a pohřešovaných osob.

Pohřešování ženy nahlásil její manžel. Manželku naposledy viděl včera tj.  6. ledna 2021  okolo šesté hodiny ranní,  když odjížděl do Prahy. S manželkou si ještě vyměnil SMS zprávy. Při další komunikaci byl její telefon již nedostupný. Po návratu domů do Leptače zjistil, že manželka doma není, hledal jí v práci, hledal i její vozidlo, bohužel bez výsledku.

Policisté zjistili, že si pohřešovaná žena vzala na den 6. ledna 2021 dovolenou. Dnes se bez omluvy do práce nedostavila. Pátrání a prověření nemocnic je zatím bez kladného výsledku.

Žena by se mohla pohybovat vozidlem Š Octavia, černé barvy, RZ 6C64888, antracitová kola. Pohřešovaná Jaroslava je vysoká kolem 170 – 175 cm, zdánlivého stáří 40 – 45 let, blond vlasy. Možné oblečení nebylo zjištěno.

Informace k pohybu, nebo aktuálnímu pobytu pohřešované volejte na linku policie 158. V případě, že odkaz již nebude platný, je žena vypátrána.

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=15370107210206

mjr. Mgr. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz  

7. ledna 2021 

vytisknout  e-mailem